[* * *]

Nieznany

Twoja głowa delikatnie na mnie wsparta
Powieki zaczynają Ci ciążyć
Już nie widzisz
Już nie słyszysz

Wciąż dotykam dłonią Twojej twarzy
Tak spokojnie śpisz
To cudowne uczucie
Móc być przy Tobie

Spokojny, równomierny oddech
Delikatnie rozchylone wargi
Słodko-gorzki zapach...

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 2 głosy
Nieznany
Nieznany
Wiersz · 21 stycznia 2000
anonim