Literatura

[* * *] (wiersz)

Metalla

Twoja głowa delikatnie na mnie wsparta
Powieki zaczynają Ci ciążyć
Już nie widzisz
Już nie słyszysz

Wciąż dotykam dłonią Twojej twarzy
Tak spokojnie śpisz
To cudowne uczucie
Móc być przy Tobie

Spokojny, równomierny oddech
Delikatnie rozchylone wargi
Słodko-gorzki zapach...


fatalny 2 głosy
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 21 stycznia 2000

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca