Michał Skrzypek
Wiersz
·
5 maja 2001
-
IrissZ dumą spoglądam na wiersze mojego kolegi Michała, cieszę się, że kiedyś miałam swój malutki "udział" w tworzonej przez Niego poezji. I KNOW THAT HE WILL MEET HIS FATE.
-
jojogałganowatttttttyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy...
-
jojomyslisz że tworzysz to sie mylisz