[* * *]

Nieznany

Złapałam Szczęście za rękaw
I ciągnę, żeby zwróciło na mnie uwagę
Ono się odwróciło
I przesłało mi krótki uśmiech
Zobaczyłam, czym jest Miłość...

Nieznany
Nieznany
Wiersz · 21 stycznia 2000
anonim