wirtual caffe

Mikołaj

Dziś poszedłem do kafejki
z dziewczyną
Była strasznie miła i ciepła
w kafejce jedliśmy ciastka,
i sernik.
Tylko strasznie mnie oczy bolały,
Wszystko przecież,
było wirtualne...
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Niczego sobie 16 głosów
Mikołaj
Mikołaj
Wiersz · 8 maja 2001
anonim