[* * *]

Nieznany

Posłuchaj wiatru
... wiatru, który niesie zmiany!
On Cię zabierze do odległych miejsc
Zabierze Cię tam, gdzie jeszcze nikt nie dotarł

Nieznany
Nieznany
Wiersz · 21 stycznia 2000
anonim