[* * *]

Nieznany

Podążałam sprawiedliwości drogą
Przestrzegałam wiary praw
Nigdy nie osiągnę zbawienia

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby+ 6 głosów
Nieznany
Nieznany
Wiersz · 21 stycznia 2000
anonim