Publiczne samounicestwienia
Przewrotne prawdy i kłamstwa
Wszystkie śmierci wojowników
I proste bajki dla potomstwa
Smutne tragedie miłości
Brakujące części życia mego
Zaszczyty dla morderców
I marzenia najgorszego
Gonitwy za bezradnością
Ciche uśmiechy gwałcicieli
Głośne błagania dewotek
I bezkresne morza bieli
Ciemne i trudne dzieciństwa
Grzechy zatapiane w winie
Ta samotność i nienawiść
Proszę, zostań przy mnie...