[* * *]

Nieznany

Słuchałam słów płynących od nich
Wypełniałam wszelkie polecenia
Zginęłam - jak wszystko, co stworzyli

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 2 głosy
Nieznany
Nieznany
Wiersz · 21 stycznia 2000
anonim