paszcze otwierają
gadu gadu
ślepe oczy
głuche uszy
poeci w koszulkach
z Kurtem Cobain'em
nawet Miłość, Przyjaźń i Muzykę
wyświechtali telewizorami
zagłuszuli radiami
gadu gadu
o dupie Maryni
W sercu pustka
tylko strach ich
jeszcze ludźmi czyni
że kiedyś
trzeba będzie dorosnąć
wyłączysz gadu gadu
cisza
zdejmiesz maskę
pustka
to właśnie ty
młodzi gniewni
Onir
Onir
Wiersz
·
11 maja 2001
-
Anonimowy Użytkownikjest okhdajshashydhkjbh hjuhwlbaslidhy g
-
Anonimowy Użytkownikafdiuayeuirhyiuwaeyfihsfhiahlj
-
magdabardzo mi się podoba, dobrze oddaje dzisiejszą rzeczywistość młodych ludzi