[* * *]

Nieznany

Czarna Róża rozkwitła na mym niebie
Ona przesłoniła Tęczę...
Ona zasłoniła świat...

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 1 głos
Nieznany
Nieznany
Wiersz · 21 stycznia 2000
anonim