Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Nieznany
[* * *]
[* * *]
Nieznany
Jestem wyrocznią
Znam największe tajemnice
Widziałam narodziny Boga...
Lubię
Nieznany
Wiersz · 21 stycznia 2000
×
Zgłoś obraźliwe treści