[* * *]

Nieznany

Moja dusza poddała się rządom Nienawiści
Słuchała jej głosu
Podążała za nią
Była jej posłuszna

Mój umysł ruszył ścieżkami Zapomnienia
Nie chcę przyjaźni
Kocham samotność
Odwracam się do ludzi plecami

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Fatalny 6 głosów
Nieznany
Nieznany
Wiersz · 21 stycznia 2000
anonim