Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Nieznany
[* * *]
[* * *]
Nieznany
Moja dusza poddała się rządom Nienawiści
Słuchała jej głosu
Podążała za nią
Była jej posłuszna
Mój umysł ruszył ścieżkami Zapomnienia
Nie chcę przyjaźni
Kocham samotność
Odwracam się do ludzi plecami
Lubię
Nieznany
Wiersz · 21 stycznia 2000
×
Zgłoś obraźliwe treści