Gdy powstawał Wszechświat
Nikt nie pomyślał o tym
Że ktoś, kiedyś...
Znienawidzi jego stwórców
Nikt nie wpadł na to
Minęły miliardy lat
I co?
I narodziła się osoba
Która znienawidziła siebie
Mała dziewczynka
Która nie chciała pomocy
Dziecko
Które zmarło w dniu narodzin