[* * *]

Nieznany

Była Pustynia (przepełniona piaskiem)
I wiały na niej Wiatry
Bo nic innego nie zgodziło się na niej zamieszkać

Był Lodowiec (pokryty wiecznym śniegiem)
I często odwiedzały go Burze
Jedyne jego kochanki, które nie umierały w mroźnych ramionach

Nieznany
Nieznany
Wiersz · 21 stycznia 2000
anonim