Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Biernacki
***
***
Biernacki
Chodzę, patrzę pod nogi,
z rozwagą stąpam po polu minowym.
Miny: najdziwaczniejsze,
najśmieszniejsze, najstraszniejsze
wybuchy szaleństwa.
Lubię
Biernacki
Wiersz · 17 maja 2001
d.
hm....
bardzo interesujący
żądza niebezpieczeństwa czy ucieczka????
Lubię
·
Zgłoś
·
20 lat
×
Zgłoś obraźliwe treści
bardzo interesujący
żądza niebezpieczeństwa czy ucieczka????