Nicość

Katarina/ K.Klatkiewicz-Stuper


W ogniu
Płoną listy od Ciebie
Palę wszystko co mam
Tę małą drobinę
Którą posiadam na własność
Nie dbam o to
Płomienie
Połykają mój poemat
Przestał istnieć w pamięci

Jest więc tak
Jak gdyby
Nigdy nie ułożyło go życie


Katarina/ K.Klatkiewicz-Stuper
Katarina/ K.Klatkiewicz-Stuper
Wiersz · 22 września 1999
anonim