[* * *]

Nieznany

Kochała Go
Chciała dzielić z Nim wszystkie swoje tajemnice
Gdy już wszystko Mu powiedziała
Odwrócił się i odszedł

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Dobry 2 głosy
Nieznany
Nieznany
Wiersz · 21 stycznia 2000
anonim