ZAGNAŃSK

netah

ten dom ma duszę
dlatego
zostawię tu kawałek swojej
i serce
piękny skrwawiony ochłap
cudzym tętniący życiem
*ngi dla- bracie
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby+ 4 głosy
netah
netah
Wiersz · 19 maja 2001
anonim