[* * *]

Nieznany

Byłam...
... byłam niewinna
Śniłam...
...śniłam o wolności
Szukałam...
... szukałam zrozumienia
Płakałam...
... zabrakło mi łez!
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 7 głosów
Nieznany
Nieznany
Wiersz · 21 stycznia 2000
anonim