***

antifa

nie ma już miłości

krwawi...
patrzy na mnie
zimnymi oczyma
śmieje się
suka
ona nie kocha nikogo
zabiłam ją
... a planety tańczą...
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 13 głosów
antifa
antifa
Wiersz · 22 maja 2001
anonim