Literatura

bez tytułu (wiersz)

smen

grzeszyles
tak by powiedzial ksiadz

niestarales sie
tak by powiedzial ateista

Pan tak chcial
tak by powiedzial rabin

to wina komunistow
tak by powiedzial prawicowiec

to przez zydow
tak by powiedzial rasista

to wina zachodu
tak by powiedzial komunista

a ja?
jak ja mam to wytlumaczyc?

dlaczego?
co sie stalo?

wiem
zawinilem...

wiem
przestapilem niedozwolony prog...

wiem
bylem egoista...

wiem
niewidzialem Twych potrzeb...

wiem
ze nie wiem dlaczego...

wiem
chce dostac druga szanse

prosze
zaryzykuj...

prosze
bedzie warto...

prosze
bo kocham...

kocham?
tak kocham Cie

oddam
wszystko za jedna szanse

szanse ktora jestes Ty...

niczego sobie 16 głosów
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować i oceniać teksty
Zaloguj się Nie masz konta?   Zarejestruj się
przysłano: 24 maja 2001

Inne teksty autora


Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką prywatności.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zgłoś obraźliwą treść

Uzasadnij swoje zgłoszenie.

wpisz wiadomość

współpraca