Dlaczego TY... Alex

Alice Joan

Dlaczego TY....Alex?
Czemu nie możemy być razem...
Tak jak kiedyś...
na zawsze...
Dlaczego?
Czuje lekką woń czerwonej róży...
To mój ulubiony kwiat,ten kolor...
Nigdy nie bedzie juz tak jak kiedyś. Na pewno.

Teraz różę kładę na twoim grobie.
Wiedziałeś że źle robisz,
dlaczego więc to robiłeś?
Tak marnie skończyłeś Alex...
Miałeś zawsze tyle marzeń...
tyle lat przed sobą...
Pamiętasz? Chciałeś zostać poetą...

Teraz wiersz muszę pisać za Ciebie...
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 23 głosy
Alice Joan
Alice Joan
Wiersz · 30 maja 2001
anonim