Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Robercik
***
***
Robercik
Kiedy rano wstaję
Myślę wciąż o Tobie
Wszystko Ci oddaję
Nie Myśląc o sobie
Nie chcę nic od Ciebie
Czego Byś nie miała
Lecz tak bardzo pragnę
Byś mnie pokochała!
Lubię
Robercik
Wiersz · 21 lutego 2000
×
Zgłoś obraźliwe treści