Zakochałem się w Tobie
By cierpieć i zrywać myśli
W samotności uczuć
Poszarpanych
Kochałem się w Tobie
By znaleźć część siebie
Zagubioną w przeszłości
Utraconej
W Tobie szukałem spełnienia
Chcąc poczuć miłość
Wypełniającą serce
Zagubione
Robercik
Wiersz
·
27 lutego 2000
-
MaciekSorka, ale wysłałem go swojej dziewczynie... Jest zajefajny...
-
MaciekSorka, ale wysłałem go swojej dziewczynie... Jest zajefajny...