Fotografia

Ichiae Lucsav

Staram się zapamiętać
Twoje puste dłonie niby pełne
Twoje jasne oczy niby gwiazdy
Twoje usta uśmiechasz się naprawdę
Czy na niby
Tak do fotografii?
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby 9 głosów
Ichiae Lucsav
Ichiae Lucsav
Wiersz · 13 lipca 2001
anonim