Szukam

t. len

Wszystkiego poszukuję
I tylko w ciemnościach się snuję
Szukam dobra
Choć dobry nie jestem
Szukam miłości
Ciebie kochając
Szukam prawdy
Kłamstwo za przykład mając
Szukam Boga
Wciąż oddalając się od Niego
Tak bardzo pragnę...
Znaleźć coś pięknego
t. len
t. len
Wiersz · 28 lutego 2000
anonim