Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Fabian
Uchwycić wszystkiego nie da...
Uchwycić wszystkiego nie da rady
Fabian
Co napisać chcę - ucieka,
Co zrozumieć - myśl kaleka,
Co pokochać - łzy przychodzą,
Co wyjaśnić - ludzie słodzą,
Co obalić - świat się złości,
A jak umrzeć mam? - z miłości.
6 listopada 2000r.
Lubię
Fabian
Wiersz · 20 czerwca 2001
×
Zgłoś obraźliwe treści