***

gaga

cały absolut jaskółczego skrzydła
nic dodać nic ująć
by nie zabić pieśni
a wszystko czarne

cała harmonia niedopowiedzeń
resztki latawca o bijącym sercu

nieruchoma bezradność puchu
szelest i dotyk
przestrzeni

cały absolut

teraz

gaga
gaga
Wiersz · 2 sierpnia 2001
anonim