to Ty dajesz mi siłę by być
i Ty odbierasz ją jednym spojrzeniem
banał
miłość
nie mogę wstać myśli zmuszają mnie do bezruchu
Ty gdzieś tam ... daleko
nic nie wiesz
nie wiesz o mnie nic
banał
rady
moje myśli natrętne o tobie
jak ćmy do ognia
parzysz
nawet nie wiedząc o tym