Wielki brat

Ish L.

Wielki brat zaciska mi na szyi
Rzemień Twojego milczenia

Ty chcesz wtykać mi do uszu
Różowe
Pomponiki

Słucham z diabelnym zainteresowaniem
Ish L.
Ish L.
Wiersz · 3 sierpnia 2001
anonim
  • Jenny
    Podoba mi się język, choć przesłania nie czaję. Może jest on zbyt personalny...

    · Zgłoś · 22 lata