Monotonia

Ish L.

Monotonia apoteoza Szatana
Kropla za kroplą
Serce za sercem krew
Gwiazda za gwiazdą do ziemi
Trup za trupem i
Łza za łzą

Nasiona smutniejszego zbawiciela rzucam na odejście
Przysypuję żółtym piaskiem
Hodujcie go, a przyniesie wam słoik marmolady
Zjecie ją ze smakiem później
Wydalicie

Monotonia raj hien i ślepych sępów
Ish L.
Ish L.
Wiersz · 3 sierpnia 2001
anonim
  • anonim
    arturpo
    mocny. dowalił szanowny kolega

    · Zgłoś · 22 lata
  • Jenny
    Świetny, ale radzę całkowicie zrezygnować ze znaków przystankowych.

    · Zgłoś · 22 lata
  • Anonimowy Użytkownik
    joas
    beznadziejne ;/ te slowa sie nawet nie lacza... co, byle nawalic duzo mocnych slow i zeby bylo groznie? przedszkole.

    · Zgłoś · 17 lat