senem
ogarnięty
- z boku
na bok -
odnajdłem
drugi świat
lepszy.
pa pa
wyrazotwórczość:
odnajdłem
ogarnięty
- z boku
drugi świat
na bok -
lepszy
senem
nF
Wiersz
·
7 sierpnia 2001
-
ktosktokochahmm temat ciekawy tresc srednia
-
PiotrNo cóż kolego gdzie to ma początek i koniec.