Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
Jacek Sen
Czarny tryptyk
Czarny tryptyk
Jacek Sen
1.Wybito wszystkie białe kruki
dla zachowania równowagi.
2.Skreślono wszystkie białe kartki
niezapisane do krwiobiegu.
3.Ściemniono wszystkie białe plamy,
by oczy pozostawić w kole.
jsen
Lubię
Jacek Sen
Wiersz · 7 sierpnia 2001
×
Zgłoś obraźliwe treści