(20.32)

a

dzisiaj
eskalacja zbrojeń
wielki brat
mały brat
pineiro
fozz

pierniki toruńskie
są najlepsiejsze na świecie

cenzura niszczy komórki nerwowe
precz z cenzurą
my sobie sami sterem będziemy

a i tak wszystko
przewidziano i zmierzono

na cholerę się starać?
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Doskonały 2 głosy
a
a
Wiersz · 7 sierpnia 2001
anonim
  • Anonimowy Użytkownik
    fix77
    czasami dobrze jest też aby oprócz formy była i treść!!!

    · Zgłoś · 18 lat temu