dzisiaj
eskalacja zbrojeń
wielki brat
mały brat
pineiro
fozz
pierniki toruńskie
są najlepsiejsze na świecie
cenzura niszczy komórki nerwowe
precz z cenzurą
my sobie sami sterem będziemy
a i tak wszystko
przewidziano i zmierzono
na cholerę się starać?
a
Wiersz
·
7 sierpnia 2001
-
fix77czasami dobrze jest też aby oprócz formy była i treść!!!