(20.34)

a

ożywczość
żywica
zadrapanie muru zaczęło krwawić
tętniak mózgu
potraktujmy jako padaczkę

tak umierają bohaterowie
którzy mają odwagę
leczyć się w zakładach zdrowia
państwowych oczywiście

a wiosna była piękna tego lata
a
a
Wiersz · 7 sierpnia 2001
anonim