Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
hormon
***
***
hormon
Milość wywaliła jęzor
i popatrzyła na mnie
szalonym spojrzeniem.
Wyglądała tak żałośnie,
że zaczełam pojmować
dlaczego
związujemy ją w bezpieczny
kaftan Logiki.
Lubię
hormon
Wiersz · 9 sierpnia 2001
×
Zgłoś obraźliwe treści