***( nie obarczajcie winą...)

bardzo-smutna-panna

nie obarczajcie winą
szarości
brudnego nieba
ołowianych ulic

nie litujcie sie nad
psem
on wie kiedy przestać
wyć
Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby+ 7 głosów
bardzo-smutna-panna
bardzo-smutna-panna
Wiersz · 11 sierpnia 2001
anonim