Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Literatura
Zaloguj się
Zarejestruj się!
×
Wywrota
Śpiewnik
Literatura
Muzyka
Lifestyle
Podróże
Kino
Teatr
Sztuka
Technologie
Obyczaje
Tryb nocny
Literatura
bardzo-smutna-panna
***( nie obarczajcie winą...)
***( nie obarczajcie winą...)
bardzo-smutna-panna
nie obarczajcie winą
szarości
brudnego nieba
ołowianych ulic
nie litujcie sie nad
psem
on wie kiedy przestać
wyć
Lubię
bardzo-smutna-panna
Wiersz · 11 sierpnia 2001
×
Zgłoś obraźliwe treści