Chociaż najczęściej są potrzebne
są konieczne są jedyne. Ale jeśli
bez słów nie da się porozumieć
to bądź pewny
że słowa najbardziej są po to
żeby się okłamywać -
właśnie tak
jak nie wilk nie pies
i nie wiem kto jeszcze nie potrafi
ale człowiek potrafi.
A przynajmniej powinny być
takie chwile kiedy słowa są zbędne.