po ścianie
pływają cienie
rąk uderzeń
osuwania się z pionu
po ścianie
zsuwają się rzeki ciał
omdlałych z bólu
rozdartych
rozpaczą
po ścianie
spływają kolory
klątw opętania
szaleństw
po ścianie
maszerują
krzesła kubki szafki
cały świat jest ścianą
nie ma ścian
samotnych
samotni są tylko ludzie