* * *

Voyteq Hieronymus de Borkovsky

miałem

proroczy sen

 

człowiek odpowiada na filcowe pytania

siedząc przy stole z lepkim kubkiem w dłoni

 

teraz szukam

rozgrzeszenia

 

10 sierpnia 2013, 21:17:01

Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Voyteq Hieronymus de Borkovsky
Wiersz · 10 sierpnia 2013
anonim
  • abojawiem
    Można się zadumać.

    · Zgłoś · 11 lat
  • Mithril
    ja to odnoszę wrażenie, że.........................pisząc to, to trzeźwy, to Ty nie byłeś

    · Zgłoś · 11 lat