Jawa czy sen ?

Konrad Koper

 

Nie wiedziałem czy to był sen.

 

Wstałem i w nos się szczypię.

Żyję, żyję ! A może nie !

 

Może świat jest złudą tylko.

Głębokim snem.

 

Z którego też się przebudzę.

 

 

 

 

 

 

 

Konrad Koper
Konrad Koper
Wiersz · 10 sierpnia 2013
anonim