gdzie jest człowiek

abojawiem

jeżeli człowiek jest tam

gdzie jest myślami

to mnie nie ma

tu gdzie mnie widać

 

a czy to dobrze czy źle

że nawet ślepy może

zobaczyć jeżeli tylko

pomyśli poczuje pomarzy

abojawiem
abojawiem
Wiersz · 12 sierpnia 2013
anonim