to ci dopiero było
zdobywanie świata
zdobywaniem ciebie
że jeszcze dzisiaj
nie mogę uwierzyć
ile zdobyłem a ile
mogłem zdobyć
ile zaprzepaściłem
a ile nie na darmo
ile nie mogę sobie
wybaczyć a ile
sobie wybaczyłem
przepraszając się
z życiem za życie