Dzisiaj jestem
jutro mnie nie ma.
I to ci dopiero jest
wszystkim i niczym
choćby się - nie wiem
ile czego (pieniędzy
powodzenia) miało
bądź chciało mieć.
Żeby tak jeszcze
nie to samo co dzisiaj
jutro było najważniejsze.
Ale jak tak może być
skoro dzisiaj to jutro
tylko że z drugiej strony
a może i do góry nogami.