78

taryfiarzgazu

budzę ją: renia, idziemy!
mhm,
wstawaj,
tak, dobrze no,
wstajesz?
bhrmm warrbaburg,
co mówisz?
renia: kozaki, mrbrr,
ja, hehe, co? powtórz!
kozaki, dziesięć mililitrów,
ja: hyhile? pytam, dziesięć,
nie, na sto, sto mililitrów, odpowiada renia,
nie budzę

taryfiarzgazu
taryfiarzgazu
Wiersz · 14 sierpnia 2013
anonim