79

taryfiarzgazu

hahaha, to nerwica natręctw, a nie buddyzm,
mówi Karl, za chwilę odłoży grabie
i pójdzie przebierać lentilki, bo je same czerwone, czy coś tego typu,
takie rzeczy się leczy,
badataj, badataj, rysować konie, rysowała aaricia, rysuje suje,
nudne ryry już,
jednego przynajmniej,
w sumie to malmal, nie ryry,
przeskok,
mymy, nunu,
dudu,
bykk

Oceń ten tekst
Ocena czytelników: Słaby+ 2 głosy
taryfiarzgazu
taryfiarzgazu
Wiersz · 14 sierpnia 2013
anonim
  • abojawiem
    Dobre, żeby tylko sobie, tj. nie tylko dla siebie.

    · Zgłoś · 11 lat temu